MENU

Dé hulp bij het plannen van jullie grote dag!

Wedding Coach

Wat betekend dit nou precies

Bij het organiseren van een bruiloft komt een hele hoop kijken. Maar wat doe ik nou eigenlijk allemaal en wat kunnen jullie van mij verwachten.

Ik (de weddingplanner) ben iemand die echt alles regelt wat betreft jullie trouwdag, denk hierbij aan het contact houden met de leveranciers of alle afspraken inplannen. Ik geef adviezen en help jullie mee met al de voorbereidingen en niet te vergeten, de nazorg. Daarnaast zorg ik ervoor dat er geen details over het hoofd worden gezien. Zo kan er zorgeloos, zonder stress naar de bruiloft toegeleefd worden en deze grote dag beleven!

Daarnaast kan ik specifieke aspecten regelen waar jullie misschien niet gelijk aan zullen denken. Ik heb een uitgebreid netwerk aan leveranciers, maar het liefst werk ik met vaste groep, zodat wij goed op elkaar zijn ingespeeld.

De meest voorkomende redenen waarom bruidsparen tegenwoordig een weddingplanner inhuren:
* Wanneer het bruidspaar een krap budget heeft. Een weddingplanner kan het budget bewaken en binnen het vastgestelde budget de beste opties aanbieden.
* Wanneer de bruid en de bruidegom beide fulltime werken en er dus geen tijd is om een hele bruiloft in elkaar te zetten.
* Wanneer bruidsparen de mogelijkheden op het gebied van trouwen willen inzien. Meestal is het een onbekend en nieuw gebied en een weddingplanner kan met een creatieve kijk op dingen komen.

Consult

Wat houdt dit in?

Liever zelf alles plannen? Dat kan natuurlijk heel goed. Het kan wel zo zijn dat jullie alleen niet zo goed weten waar jullie moeten beginnen? Dan is misschien een adviesgesprek ideaal. Jullie kunnen tijdens dit maximaal drie uur durend gesprek alles vragen over jullie bruiloft. Zo kan er bijvoorbeeld samen gekeken worden naar de perfecte trouwlocatie, een uniek thema, kan ik advies geven over diverse aspecten van jullie bruiloft of misschien wel een tijdschema opstellen. Na het advies gesprek ontvangen jullie een uitgebreid verslag met de uitwerking van hetgeen wat besproken is. Ook ontvangen jullie hierbij een uitgebreide checklist, zodat het plannen van de bruiloft net wat makkelijker wordt gemaakt.

Zouden jullie graag wat meer informatie willen ?

Informatie pakket

Dat kan! Ik heb een leuk informatief pakket samengesteld die bij mij gratis besteld kan worden!
Bestel vandaag nog het vrijblijvend informatiepakket met o.a. wat ik voor jullie als bruidspaar kan betekenen, maar ook verschillende trouwmagazine’s, goodies, trouwleveranciers en nog veel meer leuks! Voor slechts € 20,00 incl. verzendkosten (€ 3,95)

Vul het contactformulier in en jullie krijgen een leuk pakket thuis gestuurd.

Let op! Meld in het bericht uw adres gegevens!

feature lovely moments

WEDDINGS

Savannah & Jesse

SLUIT