MENU

INVESTERING

Goed om te zien dat je de keuze hebt gemaakt om te kijken wat de investering is voor een Wedding Planner. Om een goed beeld te krijgen van jullie bruiloft en wat ik eventueel zou kunnen betekenen voor jullie, zal er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden om al jullie wensen en ideeën te bespreken. Om jullie een kleine indicatie te geven heb ik een aantal standaard pakketten samen gesteld. De uiteindelijke kosten zullen afhankelijk zijn van deze besproken wensen. De standaard pakketten zijn:

Pakketten & Prijzen

I.

Rose

40 uur planning + 10 uur aanwezig op de trouwdag

€ 1100 incl. btw

II.

Champagne

55 uur planning + 12 uur aanwezig op de trouwdag

€ 1650 incl. btw

III.

Goud

70 uur planning + 12 uur aanwezig op de trouwdag. Dit is het complete pakket van A tot Z , de styling van de bruiloft wordt dan ook door mij gedaan

€ 2000 incl. btw

IIII.

Ceremoniemeester

Aanwezig ongeveer 8 weken voor de bruiloft met 15 uur planning en 12 uur aanwezig op de trouwdag

€ 900

IIIII.

Ceremoniemeester training

Familielid als ceremoniemeester? Dat kan! Ik ondersteun en train met dit pakket jullie ceremoniemeester tot een echte planner voor één dag!

Vanaf € 500

IIIIII.

Wedding Consult

o.a. tips ∙ adviezen ∙ uitgebreid verslag ∙ maximaal 3 uur durend gesprek waar alles gevraagd kan worden

€ 99,00 incl. btw

van mijn koppels:

Recensies

Deze weddingplanner heeft onze trouwdag in de puntjes geregeld! Niets was voor haar te veel. Een goede weddingplanner met veel leuke en goede ideeën. Kortom, een aanrader!!!

- Janine & Ton - 23 maart 2018

Wat een fantastische dame is Claudia. Ze weet wanneer ze op de voorgrond op moet treden maar ook wanneer ze zich terug moet trekken. Alles tot de puntjes uitgewerkt en uitgedacht. Mede dankzij haar hebben wij de dag van ons leven gehad. Zeer zeker een aanrader!!

- Kim & Elvin - 1 september 2018

Claudia is erg precies en grondig. Ze heeft ons goed geholpen met de voorbereidingen!

- Ivonne & Rogier - 15 augustus 2018

SLUIT