MENU

Dé hulp bij het plannen van jullie grote dag!

Wedding Planner

Wat betekend dit nou precies

Bij het organiseren van een bruiloft komt een hoop kijken. Een Wedding Planner is er om jullie te helpen. Maar wat is een Wedding Planner eigenlijk en wat kunnen jullie nou eigenlijk verwachten.

Een Wedding Planner is iemand die alles regelt wat met jullie bruiloft te maken heeft. Ik ik dit geval geef jullie raad en help jullie mee met al de voorbereidingen. Daarnaast zorg ik ervoor dat er geen details over het hoofd worden gezien. Zo kunnen jullie zorgeloos zonder stress naar jullie bruiloft toeleven en de grote dag echt beleven!

Tijdens verschillende adviesgesprekken kan ik jullie informeren over bijvoorbeeld leveranciers en de planning van de dag. Daarnaast kan er gekeken worden naar specifieke aspecten voor een bruiloft waar jullie misschien niet mee bekend mee zijn. Ik wordt vaak ingeschakeld om de hele dag van A tot Z te plannen, maar ook als ceremoniemeester. Met een uitgebreid netwerk aan trouwleveranciers kan er een fantastische dag worden neergezet.

De meest voorkomende redenen waarom bruidsparen een Wedding Planner zullen benaderen is :
- Wanneer zij binnen het budget willen blijven. Ik kan het budget bewaken en in binnen het budget de beste opties aanbieden.

- Wanneer er geen tijd is om een bruiloft te plannen.

- Wanneer bruidsparen de mogelijkheden op het gebied van trouwen willen leren kennen. Meestal is het een totaal onbekend en nieuw gebied en een Wedding Planner kan met een creatieve kijk op dingen komen.

- Wanneer bruidsparen een ceremoniemeester nodig hebben. Elke bruiloft heeft er eigenlijk één nodig om de dag goed te laten verlopen.

Ceremoniemeester

Waarom?

Vaak wordt een familielid, een goede vriend of vriendin gevraagd als ceremoniemeester. Sommigen zien het als een eer om ceremoniemeester te zijn (dit is het zeker ook), maar in de praktijk is dit het niet altijd even makkelijk. De voorbereidingen kost veel tijd en energie en is eigenlijk niet haalbaar naast een baan en bijvoorbeeld een gezin. Dit kan veel stress en irritatie geven voor het bruidspaar en de aangewezen ceremoniemeester(s). Op de huwelijksdag zelf kan de stress de sfeer enorm bederven.

Als bruidspaar willen jullie natuurlijk altijd onbezorgd kunnen genieten van jullie mooiste dag en niet op de taken van de ceremoniemeester hoeven te letten. Ook de betreffende ceremoniemeester kan vaak niet genieten van alle mooie momenten van jullie trouwdag. Claudia Oele Weddings and Events neemt dan vaak deze taak op zich en is de hoofdlijn tussen de trouwleveranciers en het bruidspaar. Ook de gasten kunnen dan bij Claudia Oele Weddings and Events terecht voor allerlei vragen, zowel voor de bruiloft als op de trouwdag zelf.

Kortom: met een professionele ceremoniemeester kunnen jullie ook volledig genieten van jullie bruiloft! Ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Wedding Consult

Wat houdt dit in?

Plannen jullie graag zelf jullie bruiloft en hebben jullie een familielid als ceremoniemeester, maar willen jullie wel graag nog advies van een gediplomeerd Wedding Planner? Plan dan een vrijblijvend wedding consult in.

Tijdens een wedding consult wat bij jullie thuis, op jullie trouwlocatie of gezellig in een restaurant kan, kunnen jullie tijdens het gemiddeld twee á drie uur durende consult alles vragen over jullie bruiloft. Zo kan er bijvoorbeeld samen naar een locatie gekeken worden, een tijdschema gemaakt worden, tips over het draaiboek gegeven worden, advies vragen over diverse aspecten van jullie bruiloft of samen gaan nadenken over een uniek thema.
Na het wedding consult ontvangen jullie een uitgebreid verslag met de uitwerking van hetgeen wat besproken is met extra nuttige tips en adviezen. Ook ontvangen jullie hierbij een uitgebreide checklist, zodat het plannen van de bruiloft nog net wat makkelijker wordt gemaakt.

Mochten jullie op een later moment alsnog wat advies nodig hebben, dan kunnen jullie altijd vrijblijvend contact opnemen met mij.

Zouden jullie graag wat meer informatie willen ?

Informatie pakket

Dat kan! Ik heb een leuk informatief pakket samengesteld die bij mij gratis besteld kan worden!
Bestel vandaag nog het vrijblijvend informatiepakket met o.a. wat ik voor jullie als bruidspaar kan betekenen, maar ook verschillende trouwmagazine’s, goodies, trouwleveranciers en nog veel meer leuks! Voor slechts € 3,95 hebben jullie dit pakket al in huis.

Vul het contactformulier in en jullie krijgen een leuk pakket thuis gestuurd.

Let op! Meld in het bericht uw adres gegevens!

feature lovely moments

WEDDINGS

Savannah & Jesse

SLUIT